Vi har ett stort urval av städmaskiner från Numatic. Vi säljer städmaskiner i hela Värmland och har vårt kontor i Karlstad där vår serviceverkstad och servar alla städmaskiner. 

 

TTB 1840 (Ytkapacitet: 1400m²/timme)

Lättmanövrerad städmaskin för mindre till medelstora ytor. Skurar rent och suger torrt i samma moment, då sugrampen är följsam suger den även torrt i snäva svängar. Du kan även ha flera batterier för obegränsad körtid! Låg vattenförbrukning gör att du kan köra 50 min på en tank.


TTB4045 (Ytkapacitet: 1575m²/timme)

En driftsäker användarvänlig städmaskin som är unik i sina egenskaper.  Ställbart körhandtag i många lägen. Överskådlig manöverpanel med tydliga symboler. Det patenterade uppfällbara borsthuvudet för att underlätta transport, rengöring samt byte av borste/rondell.


TTB4055/100T (Ytkapacitet: 2225m²/timme)

Lättkörd städmaskin med drivning fram och bak. Ställbart körhandtag i många lägen. Överskådlig manöverpanel med tydliga symboler. Det patenterade uppfällbara borsthuvudet för att underlätta transport, rengöring samt byte av borste/rondell.TTV 4555 (Ytkapacitet: 2225m²/timme)

Innovativ lättkörd skurmaskin med stor kapacitet. Du kan köra hela 2 timmar på en tank utan att byta vatten. Inbyggd kemdosering vilket ger rätt kemdosering oavsett vattenmängd, minimerar spill och sparar miljön. Välj arbetsbredd efter ditt behov, 45-53cm. Stor kapacitet i ett smidigt format.


TTV5565 "Vario" (Ytkapacitet: 2730m²/timme)

Kostnadseffektiv städmaskin i Numatics Vario serie. Driftsäker och användarvänlig skurmaskin.

Vario serien kan ställa in arbetsbreden på borsthuvudet med ett enkelt handgrepp, inga verktyg. Med det kan du styra ditt behov av arbetsbredd.

Väldigt lättkörd maskin med innovativa funktioner.Numatic CRO8055 ( Ytkapacitet: 3000 m²/timme)

Smidig åkbar städmaskin med praktiska innovationer för enkel användning. 

Extremt tyst för bästa arbetsmiljö och en maskin som kan användas i de mest ljudkänsliga miljöer. Bra komfort med rejält benutrymme. Designad för driftsäker användning varje dag oavsett miljö.
Tack vare dess mycket kompakta mått ersätter den en traditionell gå-bakom städmaskin men med högre effektivitet avseende tid och resultat. Bra komfort gör den optimal för små som stora ytor. Hela 80 l tank ger upp till 2,5 timmar körning på en tank.
Numatic TTV678/300T (Ytkapacitet: 5950m²/timme)

Åkbar skurmaskin med flexibel arbetsbredd.

TTV678 Vario har en unik funktion som innebär att du med några enkla knapptryck kan förprogrammera optimal inställning av vattenmängd, kemdosering och skurhastighet. Dessa inställningar kan du spara på 3st snabbvals knappar. Sittkomforten gör att du får en mycket bra överblick av arbetsytan och den sköna vadderade stolen göra att du orkar långa arbetspass.